<< Vorige - Volgende >>


Briochebrood 1 kg


Artikelcode: 02401072






Brioche brood 

Recept 500 gram mix voor brioche (briofine)
            270 gram water
            35   gram gist ( bij een rozijnenbrood gist 50 gram )

Vulling voor een rozijnenbrood is op bovenstaand recept maximaal 375 voorgewelde rozijnen/krenten, noten
of zuidvruchten.
Vulling pas onder het deeg draaien , wanneer het deeg helemaal klaar is met kneden.

De mix samen met de gist mengen , en vervolgens het water toevoegen.
Bij gebruik van een bakmachine een programma voor witbrood kiezen .
Indien u alleen het deeg in de bakmachine draait, na het kneden een bol vormen en voor 
20 minuten laten rusten, dan nogmaals tot een bol vormen ( het deeg ontgassen en opnieuw 
vormen) wederom 15 minuten laten rusten , dan tot het uiteindelijk model vormen .
Een narijs van 70 minuten op een warme vochtige plek.
Koffiekoeken ,briochebroodjes ed ,bakken 230'C ca 12 minuten.
Brioche brood,                               ,bakken 210'C ca 20 minuten
Rozijnen brood,                             ,bakken 190'C ca 35 minuten

Bij gebruik van een kneder 1 minuten langzaam en 7-9 minuten snel, werkwijze is verder hetzelfde.






Ingrediënten : suiker, tarwebloem, zetmeel,melksuiker,
 melkeiwit,rijsmiddel:natriumbicarbonaat en natriumfosfaat,
 emulgatoren E471, E472b aroma, caroteen E160a.




euro 3.95





Aantal