<< Vorige - Volgende >>


Graniplus 2,5 kg


Artikelcode: 00402019






 Graniplus

Recept 250 gram Graniplus recept.
            250 gram bloem of meel.
            285 gram water 
            12   gram gist

De mix en het bloem/meel mengen met het gist , en het water toevoegen als laatste
het zout toevoegen.
Bij gebruik van broodbakmachine een programma voor bruinbrood gebruiken.
Indien u alleen het deeg in de broodbakmachine draait, het deeg na het draaien 
tot een bol vormen en 15 minuten laten rusten, nogmaals tot een bol vormen en 20 minuten laten rusten,
het deeg in het gewenste model vormen .Narijs van 60 minuten.
Eventueel decoreren met roggemeel , roggebloem of een zadenmix.
Bakken 235'C ,40/45 minuten.
Bij gebruik van een kneder 2 minuten langzaam en 8 minuten snel kneden, verder is de werkwijze hetzelfde.


Ingrediënten : Tarwebloem,geplette rogge, lijnzaad, geplette tarwe,havervlokken, gluten
mout, rogge, zuurdesempoeder,tarwevezels, walnoten,zout, sesamzaad , Lecithine E322, emulgator:
E472e, E482,E471, enzymen, meelverbeteraar: Ascorbine zuur E300.




euro 9.45





Aantal