<< Vorige - Volgende >>


Krokantbroodpoeder 500 gram


Artikelcode: 00915094



Krokantbroodpoeder  500 gram




Krokantbroodpoeder

Algemeen recept voor het gebruik van krokantbroodpoeder, 3 % op het bloemgewicht.

Bij wit en bruinbrood kan eventueel 1 % wit of bruinbroodpoeder door krokantbroodpoeder worden vervangen, dit 
voornamelijk bij het bakken van een vloerbroodmodel.


Ingrediënten :Tarwebloem,Glucose,gedeeltelijk geharde
plantaardige vetstoffen,emulgator,E472e,antiklontermiddel;
E341iii,antioxidant,ascorbinezuur E300 :enzymen.


Stokbrood en harde Broodjes

100 %      500 gram Tarwebloem
5     %     25   gram gist
2    %      10   gram zout
3    %      15   gram Krokantbroodpoeder
54  %       270 gram water

Na het kneden , tot een gladde bol vormen.
een rijs van 20 minuten geven.

Verdelen broodjes     50  gram per stuk
Verdelen stokbrood 225  gram per stuk 

Deegbolletjes strak opbollen.
Een rijs van 20 minuten geven.

De deegbolletjes opmaken tot het gewenste model.
Het rijzen dient pertinent in een warme en vochtige omgeving te gebeuren , dit om 
enigzins een goed resultaat te kunnen behalen.

Een narijs geven van 50 minuten.
Net voor het bakken insnijden met een mesje.
Bakken met stoom 220'C , 25 minuten ( na 15 minuten ventiel of ovendeur open).STOKBROOD
Bakken met stoom 220'C , 20 minuten ( na 15 minuten ventiel of ovendeur open).BROODJES







euro 4.25





Aantal