<< Vorige - Volgende >>


Malti nut NOTENBROOD 2,5 kg


Artikelcode: 00402012






 Maltinut

Recept  500 gram Maltinut Notenmix
             275 gram water 
             12   gram gist
             10   gram zout

De mix met de gist mengen , en het water toevoegen als laatste het zout toevoegen.
Bij gebruik van de broodbakmachine kies voor het programma bruinbrood.
Bij gebruik van een kneder , 5 minuten langzaam en 7 minuten snel kneden.
Indien u een kneder gebruikt of  alleen het deeg in de bakmachine draait, Het deeg na
 het kneden tot een bol vormen en 25 minuten laten rusten, nogmaals tot een bol vormen 
en 20 minuten laten rusten, het deeg vormen in het gewenste model en een narijs geven
 van 60 minuten. 
Eventueel decoreren met roggebloem.
Bakken 235 'C ca 45 minuten. 




Ingrediënten :Tarwebloem,roggebloem, geroosterde mout,
 emulgator:lecithine E471, mout en amylasen,
 antioxydant:ascorbinezuur.




euro 8.95





Aantal