<< Vorige - Volgende >>


Schlossbrot 2,5 kg


Artikelcode: 00402021






 Schlossbrot 

Recept 250 gram Schlosbrot mix
            250 gram bloem of meel 
            290 gram water
            12   gram gist

De mix en bloem met de gist mengen ,  het  water toevoegen.
Bij gebruik van de broodbakmachine kies voor het programma bruinbrood.
Bij gebruik van een kneder , 2 minuten langzaam en 8 minuten snel kneden.
Indien u een kneder gebruikt of  alleen het deeg in de bakmachine draait, Het deeg na
 het kneden tot een bol vormen en 25 minuten laten rusten, nogmaals tot een bol vormen 
en 20 minuten laten rusten, het deeg vormen in het gewenste model en een narijs geven
 van 70 minuten. 
Eventueel decoreren met roggebloem.
Bakken 235 'C ca 45 minuten. 

       

Ingrediënten:Tarwemeel.Tarwebloem, zonnebloempitten
,lijnzaad, gluten,gierst,
roggebloem,zout,gebrande mout,roggezuurdesem
sojabloem,lecithineE322,emulgator:E472e,
E482,E471,
enzymen, meelverbeteraar:ascorbine zuur:E300




euro 9.45





Aantal