<< Vorige - Volgende >>


Schlossbrot 500 gram


Artikelcode: 040220500






Schlossbrot Licht

De mix met de gist mengen , en 290 gram water toevoegen.
Bij gebruik van de broodbakmachine kies voor het programma bruinbrood.
Bij gebruik van een kneder , 2 minuten langzaam en 8 minuten snel kneden.
Indien u een kneder gebruikt of  alleen het deeg in de bakmachine draait, Het deeg na
 het kneden tot een bol vormen en 25 minuten laten rusten, nogmaals tot een bol vormen 
en 20 minuten laten rusten, het deeg vormen in het gewenste model en een narijs geven
 van 70 minuten. 
Eventueel decoreren met roggebloem.
Bakken 235 'C ca 45 minuten. 

       

Ingrediënten:Tarwemeel.Tarwebloem, zonnebloempitten
,lijnzaad, gluten,gierst,
roggebloem,zout,gebrande mout,roggezuurdesem
sojabloem,lecithineE322,emulgator:E472e,
E482,E471,
enzymen, meelverbeteraar:ascorbine zuur:E300






euro 2.25





Aantal