<< Vorige - Volgende >>


Vruchtenbroodpoeder 500 gram


Artikelcode: 00915093



Vruchtenbroodpoeder  500 gram




Vruchtenbroodpoeder

Algemeen gebruik vruchtenbroodpoeder 15-20 % toevoeging op bloem gewicht.


Ingrediënten :Droge melkbestanddelen,tarwegluten,
dextrose,plantaardige vetstoffen,soyabloem,voorverstijfselde
bloem,emulgatore":E482,E471,E472E,tarwebloem,meelverbetraar
:ascorbinezuur E300,E920, enzymen,aroma,natuurlijke kleurstoffen:
E160a, E101.

Krenten/Rozijnen Brood GROOT

100 %       500 gram tarwebloem Patent
8    %        40   gram gist
2    %        10   gram zout
20  %        100 gram vruchtenbroodpoeder
62  %        310 gram water

Vulling 
Tot maximaal 500 gram rozijnen/krenten of zuidvruchten ,noten mengsel.
voorbeeld
60 %       300 gram rozijnen 
40 %       200 gram krenten

Tijdens het deegkneden een gedeelte van het water achterhouden en het deeg hiermee inwassen.
De vulling na het kneden direct mengen met het deeg.
na het  kneden opbollen
1 st   rijs 20     minuten opbollen/oppunten
2 de rijs 20     minuten tot het gewenste model vormen, en strijken met ei.
Na rijs   50      minuten
Bakken 210'C  ca 40/45 minuten 
Na het bakken direct lossen .

Suikerbrood GROOT

100 %       500 gram tarwebloem Patent
5    %        25   gram gist
2    %        10   gram zout
20  %        100 gram vruchtenbroodpoeder
6    %        30  gram citroenrasp
58  %        290 gram water

Vulling 
Tot maximaal 350 gram Suikernibs P5 gebruiken
voorbeeld
70 %       350 gram Suikernibs P5
1  %        5    gram Kaneel

Tijdens het deegkneden een gedeelte van het water achterhouden en het deeg hiermee inwassen.
na het  kneden opbollen
1 st   rijs 30     minuten de vulling er voorzichtig doorwerken opbollen/oppunten
2 de rijs 20     minuten tot het gewenste model vormen, en strijken met ei.
Na rijs   40      minuten
Bakken 200'C  ca 30/35 minuten 
Na het bakken direct lossen .

Kerststollen  2 stuks 

100 %       500 gram tarwebloem Patent
7    %        35   gram gist
2    %        10   gram zout
20  %        100 gram vruchtenbroodpoeder
5    %        25  gram roomboter
55  %        275 gram water

Vulling voor het deeg.

Tot maximaal 600 gram rozijnen/krenten of zuidvruchten ,noten mengsel gebruiken.
voorbeeld
100 %       500  gram Rozijnen
10  %        50   gram casata / sukade / bigareaux
10 %         50    gram hazelnoten/amandelen

Vulling 
 2 stuks 125 gram pil van amandelspijs .

De vulling na het kneden direct mengen met het deeg.
in twee stukken verdelen en opbollen.
1 st   rijs 20     opbollen/oppunten
 
2 de rijs 20     minuten tot het gewenste model vormen.in het midden van de deegbol met de rolstok een gleuf rollen voor de spijspil 
                      de spijspil plaatsen de de deegbol dichtvouwen, en goed aandrukken. 
Na rijs   25     minuten
Bakken 200'C  ca 30/35 minuten 
Na het bakken direct met roomboter instrijken, na het afkoelen met poedersuiker bestrooien .






euro 4.25





Aantal