<< Vorige - Volgende >>


Witbrood broodverbeteraar 500 gram


Artikelcode: 00915091



Witbrood broodverbeteraar  500 gram




Witbroodverbeteraar

Gebruik voor het verbeteren van wit brood 2 % op het bloem gewicht.

Ingrediënten :Tarwebloem,suiker,soyabloem,emulgatorE481,E471.
meelverbetraar:ascorbinezuur:E300,enzymen,L-CysteïneE920.

Witbrood 
Recept:    100 %             500 gram tarwebloem (eventueel 400 gram tarwebloem en 100 gran roggebloem)
                   2 %               10 gram witbroodverbeteraar
                   2 %               10 gram gist
                   2 %               10 gram zout 
             ca 55 %             275 gram water 

na het  kneden opbollen
1 st   rijs 50     minuten opbollen/oppunten
2 de rijs 35      minuten tot het gewenste model vormen
Na rijs   55/65  minuten
Bakken 240'C  ca 35 minuten 
Na het bakken direct wassen met water of wieks.

Wit Melk brood 
Recept:    100 %             500 gram tarwebloem 
                   2 %               10 gram witbroodverbeteraar
                   6 %               30 gram melkpoeder
                   2 %               10 gram gist
                   2 %               10 gram zout 
             ca 55 %             275 gram water 
( of vervang het water door melk en geen melkpoeder )
na het  kneden opbollen
1 st   rijs 60     minuten opbollen/oppunten
2 de rijs 35      minuten tot het gewenste model vormen
Na rijs   60/70 minuten
Bakken 230'C  ca 35 minuten 
Na het bakken direct wassen met water of wieks.

Wit Room brood 
Recept:    100 %             500 gram tarwebloem 
                   2 %               10 gram witbroodverbeteraar
                   6 %               30 gram melkpoeder
                   2 %               10 gram roomboter
                   1 %                 5 gram basterdsuiker
                   2 %               10 gram gist
                   2 %               10 gram zout 
             ca 55 %             275 gram water 
na het  kneden opbollen
1 st   rijs 30      minuten opbollen
2 de  rijs 30     minuten opbollen/oppunten
3 de  rijs 40     minuten tot het gewenste model vormen
Na rijs    50     minuten
Bakken 230'C  ca 50 minuten 
Na het bakken direct wassen met water of wieks.




euro 4.25





Aantal   



alles voor de veeleisende thuisbakker.

Powered by LogiVert webwinkel starten