<< Vorige - Volgende >>


Witbrood broodverbeteraar 500 gram


Artikelcode: 00915091



Witbrood broodverbeteraar  500 gram




Witbroodverbeteraar

Gebruik voor het verbeteren van wit brood 2 % op het bloem gewicht.

Ingrediënten :Tarwebloem,suiker,soyabloem,emulgatorE481,E471.
meelverbetraar:ascorbinezuur:E300,enzymen,L-CysteïneE920.

Witbrood 
Recept:    100 %             500 gram tarwebloem (eventueel 400 gram tarwebloem en 100 gran roggebloem)
                   2 %               10 gram witbroodverbeteraar
                   2 %               10 gram gist
                   2 %               10 gram zout 
             ca 55 %             275 gram water 

na het  kneden opbollen
1 st   rijs 50     minuten opbollen/oppunten
2 de rijs 35      minuten tot het gewenste model vormen
Na rijs   55/65  minuten
Bakken 240'C  ca 35 minuten 
Na het bakken direct wassen met water of wieks.

Wit Melk brood 
Recept:    100 %             500 gram tarwebloem 
                   2 %               10 gram witbroodverbeteraar
                   6 %               30 gram melkpoeder
                   2 %               10 gram gist
                   2 %               10 gram zout 
             ca 55 %             275 gram water 
( of vervang het water door melk en geen melkpoeder )
na het  kneden opbollen
1 st   rijs 60     minuten opbollen/oppunten
2 de rijs 35      minuten tot het gewenste model vormen
Na rijs   60/70 minuten
Bakken 230'C  ca 35 minuten 
Na het bakken direct wassen met water of wieks.

Wit Room brood 
Recept:    100 %             500 gram tarwebloem 
                   2 %               10 gram witbroodverbeteraar
                   6 %               30 gram melkpoeder
                   2 %               10 gram roomboter
                   1 %                 5 gram basterdsuiker
                   2 %               10 gram gist
                   2 %               10 gram zout 
             ca 55 %             275 gram water 
na het  kneden opbollen
1 st   rijs 30      minuten opbollen
2 de  rijs 30     minuten opbollen/oppunten
3 de  rijs 40     minuten tot het gewenste model vormen
Na rijs    50     minuten
Bakken 230'C  ca 50 minuten 
Na het bakken direct wassen met water of wieks.




euro 4.25





Aantal