Brownies

* BROWNIES

 


Bakken doe je zo.
 
American brownies bakken.
Hier onder ziet u een fotocollage van het maken van American brownies

Recept getoond American Brownies
500 gram American Brownie Nix
125 gram ei ( 2 grote eieren of 3 kleine eieren )
100 gram water
  50 gram gesmolten boter
 
een bakplaat van 15 x 20 cm of een ronde van ca 25 cm

De ingrediënten nauwkeurig afwegen.

De boter eventueel even zacht laten worden in de magnetron.

Alle ingrediënten samen kneden.

Tussendoor even de kom bijkrabben.

Het beslag is vrij slap.

Een vlaaipan van ca 25 cm beboteren.

Op de bodem bakpapier leggen, en ook dit weer beboteren.

Het browniebeslag over de vlaaipan verdelen.

Eventuele vulling aanbrengen en lichtjes in het beslag drukken.

Evenuele decoratie aanbrengen.

Bakken in een oven van 180’C ca 35/45 minuten.
De brownies zijn gaar als dat wanneer je met de vinger op de bovenkant
drukt deze mooi terug veert.
Indien de brownies gaar zijn deze eruit halen

Het eindresultaat , even afkoelen en dan lossen.
Blijft lang mals , wel in plastic inpakken na afkoelen.