Kwarktaart

* KWARKTAART

 


Bakken doe je zo.
 
Kwarktaart  bakken.
Hier onder ziet u een fotocollage van het maken van een  kwarktaart.
Als eerste een foto reeks over het maken van het deeg en de vulling , en natuurlijk het eindresultaat.

Voor het deeg 100 gram  boter en 75 gram suiker mengen

1 ei toevoegen

afkneden met 175 gram bloem ,iets zout en citroen voor de smaak.

Een glad goed uitrolbeer deeg is het eindresultaat , onze FONCEERDEEGMIX is ook uitermate geschikt voor deze
kwarktaart.U gebruikt dan 250 gram mix die u volgens gebruiksaanwijzing klaarmaakt.

Het deeg uitrollen.

en een 20 cm bakvorm of springvorm bekleden met het deeg.

500 gram kwark
50 gram suiker 60 gram bloem (( samen mengen ))
2 eidooiers
citroen rasp
***( eventueel rozijnen en krenten toevoegen 50 gram)
alles goed mengen
de 2 eiwitten apart stijf kloppen

2 eiwitten voorzichtig onder het kwarkmengsel spatelen.

de vorm vullen met de vulling
*** eventueel tussen 2 lagen vulling gebonden kersen doen

Bakken 160’C ,60 minuten